Om Dogge Doggelito..

Det är jag som är DOGGE DOGGELITO, latinosvensk artist. En Indiansk Viking, född, uppväxt och fortfarande bosatt i Botkyrka-Sverige. Svensk mamma och en far ifrån Venezuela. Numera sysslar jag med olika typer av konstnärliga uttryck såsom solo artist inom musik, skivinspelningar, TV, reklam, fotomodell jobb, författarskap, föreläsningar, DJ, konferencier, skådespelare i filmen Förortsungar” m.m.

I Sverige har jag medverkat i stort sett nästan alla stora festivaler, musik och TV program. Melodifestivalen 2010, reseprogram, talkshow, lekprogram, galor av alla dess slag, m.m. Internationellt har jag turnerar i flera länder: Cuba, USA, Japan, Kina, m.m. Delat scen med Majestät Sveriges Konung Carl Gustav XVI, Sveriges Drottning Sylvia och mött artister som Beyoncé, Snoopy Doggy, Carlos Santana, Pitbull, E-ka Mouse, Tito Puente, Oscar D’León, Guru, Anna Nicole, m.fl.

Jag började min musikaliska bana med rap. Tillsammans med Cheppe och Salla, bildade vi gruppen ”The Latin Kings”, som är ett kultband i Sverige, pionjärer inom hip-hop på svenska, vi uppträdde överallt. 8 album, 2 böcker, 2 gånger Grammis vinnare, redan som 17 åring undertecknade skivkontrakt med en av dåvarande världens största skivbolag ”Warner Bros”.

Jag är alltid ute o kickar ut den, mer laddad än någonsin, missa inte mitt föreläsnings projekt 2LAXGULD, som handlar om att träffa så många ungdomar som möjligt i Sverige på skolor, ungdomsgårdar, kyrkor, ungdomsanstalter m.m. Så jag hoppas verkligen att VI kan träffas snart.

Mer om eventet..

Premiären äger rum fredagen den 4/9 kl 10-16 på Slängomvägen 6, Hammarö (Nolgård) med invigning av kommunstyrelsens ordförande Siw Gidlöf Mellan kl 16-22 mingel med Dogge.En stor möjlighet för alla att bjuda in sina kunder och mingla på plats. Det har varit en fantastisk resa från idé till genomförande. Fantastiska möten med underbara människor, många lärdomar, nya samarbeten och såå grymt mycket glädje.

Det känns riktigt kul att vi redan nu innan premiären växt ur lokalerna och har nya bokningar till rockn roll 2016 Ett stort tack till alla er som sett till att vårt event kan genomföras på bästa sätt, utan er hade det aldrig varit möjligt. Hanne på Hannes Idé som fixat allt med vår egen tidning. Andreas på Hyrljud som ordnat med scener, ljud, ljus och alla rockiga detaljer. Tårtpinglan har tagit fram dekorationerna till våra egenproducerade rock’n roll bakelser. Fariba på Cafe Park med all inspiration. Jag vill också passa på att sända ett stort tack till Hammarö Kommun. Slutligen ett stort tack till Dogge för att du kommer och gästar oss. Woooooooooooooow det är riktigt coolt. Vi hoppas på ett grymt bra rockn roll väder. Jag ser så mycket fram emot denna dagen så återigen varmt välkomna alla rockn rollare!

2015 års invigning med Annica Tollén och Peter Doverholt

Bosse Zetterström - Effekt Svenska AB

"Jag knöt många verkligt värdefulla
kontakter på Rock'n'Roll Event 2015!"

Dagens Program

Besök våra utställare i deras montrar hela dagen! Olika utlottningar från scenen på entrebiljetten. Näringslivet och allmänheten är välkomna till oss. Fri entré från 18 år. Barn i målsmans sällskap är välkomna!

10.00: Invigningstal av kommunstyrelsens ordförande Siw Gidlöf.
12.00: Hammarö Dancing Team, prel. – rockn roll från scenen.
13.30: Dansstudion i Karlstad rockn roll från scenen
14.15: Dogge Doggelito anländer
16.00: Hammarö Dancing Team, prel. – forts
16.00 – 22.00: Mingel mingel och åter mingel

[/col